Woensdagmiddagopvang

ACTIVE4YOU organiseert op diverse manieren opvang voor kinderen. De woensdagmiddagopvang is daar een variant van. De locatie is de Educatieve Viskwekerij "De Stroom" te Oirschot. Klik hier voor meer informatie over de locatie en activiteiten. De kinderen worden door de ouders naar de locatie gebracht. Wij streven ernaar uw kind een fijne plek te bieden waar ze zichzelf mogen zijn en zich veilig voelen. Tijdens de activiteiten is er genoeg ruimte om hun energie kwijt te kunnen. Door deelname aan de activiteiten worden sociale contacten gelegd en onderhouden. Met enige regelmaat worden er activiteiten ondernomen buiten de locatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden, wensen en de interesses van de kinderen. Er is ruimte voor maximaal 8 kinderen. Buiten het feit dat we onze uiterste best ervoor doen dat uw kind een hele leuke middag heeft, ontlasten we tegelijkertijd u en de rest van het gezin in de thuissituatie.

Indeling:
Om 13:30u arriveren de kinderen op de locatie. Vervolgens wordt er eerst gezellig samen wat gedronken en bespreken we tevens hoe de middag eruit gaat zien. Voor het samenstellen van het programma wordt rekening gehouden met de interesses en de vraag van de kinderen. Om 18:00u worden de kinderen opgehaald.

Tarief:
Het tarief voor de woensdagmiddag is Ç 120,- per kind inclusief eten, drinken en additionele kosten voor diverse activeiten. Met eventuele allergieën wordt uiteraard rekening gehouden. De kosten voor deze opvang kunt u betalen uit het PGB-budget van uw kind. Heeft u interesse in de woensdagmiddag opvang? Neem dan contact met ons op.